Placki żytnio-razowe z poppingiem z amaratnusa, siemieniem lnianym i ziołami prowansalskimi, drobiowa polędwica, sos cyganski z ziołami prowansalskimi, ser żółty, buraczki w occie (babcine).
A dziś czekała na mnie paczka ( a właściwie 3:) ) od firmy Alpro.
Jutro szczegóły i być może już pierwszy przepis naszej wspópracy :))
Ciekawy pomysł na placki :) Buraczki w occie? Nie jadłam, muszą być pyszne! :)
OdpowiedzUsuńtalerz pyszności :)
OdpowiedzUsuńwyrzucam szynkę i mogę jeść ^^
OdpowiedzUsuńTe placuszki są wspaniałe :) Zjadłabym ale bez wędliny :)
OdpowiedzUsuńO kurczę, przeczytałam zioła prowansalskie i mnie masz! Biorę!
OdpowiedzUsuńGenialna propozycja na obiad! Chyba takie zrobię ;-)
OdpowiedzUsuńo ciekawa współpraca :)
OdpowiedzUsuńpysznie:D
OdpowiedzUsuńpyszne wytrawne wytrawne rozpoczęcie dnia!
OdpowiedzUsuń