środa, 6 marca 2013

3.

Placki żytnio-razowe z poppingiem z amaratnusa, siemieniem lnianym i ziołami prowansalskimi, drobiowa polędwica, sos cyganski z ziołami prowansalskimi, ser żółty, buraczki w occie (babcine).






 
A dziś czekała na mnie paczka ( a właściwie 3:) ) od firmy Alpro.
Jutro szczegóły i być może już pierwszy przepis naszej wspópracy :))

9 komentarzy:

  1. Ciekawy pomysł na placki :) Buraczki w occie? Nie jadłam, muszą być pyszne! :)

    OdpowiedzUsuń
  2. wyrzucam szynkę i mogę jeść ^^

    OdpowiedzUsuń
  3. Te placuszki są wspaniałe :) Zjadłabym ale bez wędliny :)

    OdpowiedzUsuń
  4. O kurczę, przeczytałam zioła prowansalskie i mnie masz! Biorę!

    OdpowiedzUsuń
  5. Genialna propozycja na obiad! Chyba takie zrobię ;-)

    OdpowiedzUsuń
  6. pyszne wytrawne wytrawne rozpoczęcie dnia!

    OdpowiedzUsuń